8 d’oct. 2015

Experiència després del Màster per Montserrat Margalef


Montserrat Margalef Ayet, músic de la Banda Municipal de Barcelona. Resident a l´Auditori. Professora de clarinet de l´EMM Pau Casals del Vendrell i EMM Nou  Barris. Postgrau de Producció d´Espectacles ( 1er any) i Màster de Gestió d´institucions i Empreses Culturals ( 2n any).



1.     Perquè vas escollir el Màster en Gestió d´Institucions i Empreses Culturals de la UB?
Vaig decidir-me per aquest Màster per diferents motius. Un és el fet de treballar a L´Auditori de Bcn. La Banda i el residents formem part de tot un engranatge musical al costat de l´OCB. La gestió es una de les qüestions que observo amb més intensitat i curiositat . Saber com funciona i veure el protocol que es segueix sempre m´ha interessat molt.

 
2.     Quina assignatura del Màster t´ha estat més útil de cara al mon professional?
Hi han vàries. La de "disseny i presentació  de projectes" ha estat clau per saber com les teves iniciatives es poden dur a terme en un futur. A la vegada ¨Comunicació¨, ¨Patrocini i Captació de recursos externs¨, són uns objectius que tot projecte cultural ha de tenir molt clar i que hem treballat durant el mòdul.
 
3.     Quina va ser la relació amb els teus companys i com valores el fet de que gairebé el 40% sigui estranger?
La meva relació amb la resta de l´aula ha estat fantàstica. He après molt d´ells. La meva diferencia d´edat m´ajudat a posar-me les piles en molts aspectes i per això ho recomano a gent no tant jove, com jo, que he pogut formar-me com ells i a part millorar molt en altres camps com l´anglès o a nivell tecnològic. Que hi hagi gent d´altres països, sempre enriqueix la teva percepció de la cultura d´aquest llocs,  i a part l´entesa i amistat que sorgeix en molts casos.

 
4.     Quin es el valor afegit d´aquest Màster en Gestió d´Institucions…?
La possibilitat que et dona de conèixer persones relacionades amb el món cultural i que són representatives de quasi tots els equipaments més importants de la ciutat.


5.     Si haguessis de recomanar a algú, què li diries?
Que val la pena, es guanya amb formació, amb contactes, amics…. A la vegada,la possibilitat de  fer les practiques, amb molts casos  després es converteix  en una feina.


6.     Finalment, com valoraries la teva experiència del Màster?
Molt bona. Continuaré fent alguna cosa, segurament enfocada a Recursos Humans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada